Vesikolmio Oy

Vesikolmio Oy on toiminut yli 50 vuotta tukkuvesilaitoksena Kalajokilaaksossa. Osakkaina ovat Kalajoen, Ylivieskan, Nivalan ja Haapajärven kaupungit sekä Sievin ja Alavieskan kunnat. Yhtiö myy korkealaatuista pohjavettä talousvedeksi osakaskuntien alueilla toimiville jakelulaitoksille vuosittain noin 3,6 milj.m3. Vuodesta 2008 alkaen yhtiö on vastannut myös osakaskuntien alueilla tuotetun jäteveden puhdistamisesta ja kuntakeskusten välisestä siirtämisestä. Yhtiön liikevaihto on n. 4,7 M€ ja palveluksessa on 12 työntekijää.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

VESIHUOLTOASENTAJAA JA SÄHKÖASENTAJAA

Haemme vesihuoltoasentajaa Vesikolmio Oy:n vesihuoltolaitosten ja -verkostojen käyttö- ja ylläpitotehtäviin Kalajokilaakson alueella. Vesihuoltoasentaja osallistuu myös työajan ulkopuoliseen varallaoloon. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattikoulututkinto ja vesihuoltoalan kokemus.

Haemme sähköasentajaa Vesikolmio Oy:n talous- ja jätevesivesilaitosten sähkötehtäviin Kalajokilaakson alueella. Sähköasentaja osallistuu myös työajan ulkopuoliseen varallaoloon. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattikoulututkinto. Myös asennuskokemusta omaavat teknikko- tai insinööritutkinnon suorittaneet huomioidaan haussa. Työkokemusta sähkötöistä tulee olla vähintään kuusi vuotta. Lisäksi edellytetään sähkötöiden asennusoikeudet S1 tai S2. Nämä pätevyydet voi tenttiä myös koeaikana.

Tehtävään valittavilta toivotaan vesihuoltotekniikan tuntemusta. Arvostamme vastuullista otetta, oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta vesihuoltoalan kehittämiseen. Hakijoilta edellytämme hyvää yhteistyökykyä sekä ATK-osaamista. Ajokortti on tehtävien hoidon kannalta välttämätön. C- ja E- ajokortit luetaan eduksi.

Palkkaus määräytyy AVAINTA ry:n TES:n mukaisesti ja työsuhteen alussa on 6 kk:n koeaika. Tehtävään valitun on ennen työsopimuksen solmimista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kirjalliset hakemukset, joita ei palauteta, on toimitettava 31.1.2020 klo 12.00 mennessä osoitteella: Vesikolmio Oy, Vesitie 7, 85500 NIVALA. Kuoreen merkintä ”Vesihuoltoasentaja” tai ”Sähköasentaja”.

Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Risto Bergbacka gsm. 0440 890 777,
s-posti: risto.bergbacka@vesikolmio.fi.